pátek 27. dubna 2012

Nehoda osobního vozidla s autobusem dne 26.4.

Dne 26.4. se v odpoledních hodinách na semaforech u Tržnice stala dopravní nehoda. Osobní auto se střetlo s Citybusem ev.č. 379 jedoucím na lince 14 (směr Sedlec). Při této nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. U obou vozů byly jen pomačkané plechy a rozbitá světla.

čtvrtek 26. dubna 2012

Od 4. května bude opět v provozu sezónní linka č. 23

Jak v minulé sezóně, tak i letos bude opět jezdit linka č. 23 od Tržnice do Lokte. V provozu bude od 4. května do 1. září vždy v pátek a sobotu. Linka bude nově ukončena v Lokti u čerpací stanice a cestou bude navíc zastavovat v zastávkách Nové Sedlo - Jalový Dvůr, Loket - sokolovna a Loket - Epiag. Celá trasa linky je vypsána níže:
  • Tržnice - Západní - Depo ČD - Stadion ZM - KV Arena (T) - Kpt. Jaroše - Moser (T) - Chodovská - V Aleji (×) - Jenišov, rozcestí - Hory (×) - Nové Sedlo, Jalový Dvůr (×) - Loket, sokolovna - Loket, Epiag - Loket

pondělí 16. dubna 2012

Výluka na noční lince č. 51

Od 16. dubna (22:00 hodin) dojde na dobu cca 3 měsíců ke zrušení zastávky Drahomíra v obou směrech. Pro noční linku č. 51 bude zřízena dočasná zastávka v Prašné ulici. Důvodem je zahájení 2. etapy opravy Mattoniho nábřeží.

sobota 7. dubna 2012

Vypravení mimořádného velikonočního spoje z Karlových Varů do Prahy

Na velikonoční pondělí 9. dubna pojede z Karlových Varů do Prahy mimořádný spoj. Odjezd je v 16:15 hodin. Místenky jsou téměr k dispozici ve všech předprodejích AMS.

středa 4. dubna 2012

Provoz vyhlídkového autovláčku od 6. dubna

Od pátku 6. dubna bude opět provozován vyhlídkový autovláček. V tomto letošním roce je připravena nová trasa. Po předložení zakoupené jízdenky obdrží cestující zdarma malé občerstvení v restauraci hotelu Alice Poppy v Březové.
Ovšem nedochází jen ke změně trasy, mění se také ceny a druhy jízdenek. Pro držitele předplatních jízdenek DPKV, průkazů ZTP a děti nadále platí poloviční slevy.
Veškeré podrobné informace jsou uvedeny níže:

Trasa:
  • Hlavní pošta - Lázně III - Divadelní náměstí - Lázně I - Richmond - Parkoviště KOME - Gejzírpark - Hotel Alice

Jízdné:
  • Jednosměrná jízdenka (platí jen pro 1 jízdu) - základní 50 Kč, poloviční 25 Kč.
  • Obousměrná jízdenka (platí celý den) - základní 80 Kč, poloviční 40 Kč. 

Obsluha vybraných zastávek:
  • V zastávkách Parkoviště KOME a Gejzírpark (směr Březová) zastavuje jen pro výstup a na požádání

Rozsah provozu:
  • duben, říjen: pátek, sobota, neděle a svátky
  • 29. duben - 28. září: denně

Ilustrační foto