středa 18. září 2013

Omezení na linkách MHD dne 22.9.

V rámci Evropského dne bez aut bude v neděli 22.9. od 9:00 do 19:00 hodin uzavřena část Moskevské ulice. Zastávky Náměstí Dr. Horákové a Jízdárenská nebudou v uvedené době obsluhovány. Linky č. 2 a 10 budou odkloněny přes zastávku Západní. Po celý den jezdí všechny linky MHD včetně lanovky Imperial zdarma.

úterý 10. září 2013

Výluka na příměstských linkách v úseku Sadov - Ostrov

Od 16.9. do 24.9. budou všechny zastávkové spoje příměstských linek (úsek Karlovy Vary - Ostrov) odkloněny ze Sadova na silnici I/13. Důvodem je uzavírka železničního přejezdu v Lesově. Nebudou obsluhovány zastávky Lesov, Hájek, Hájek statek a Větrný vrch. Toto opatření platí v obou směrech.

Bude zavedena zvláštní výluková linka v trase Ostrov, zámek - Ostrov, Větrný vrch - Hájek, statek - Hájek - Sadov, Lesov a zpět.

Tarifní odbavení:
  • Cestující, kteří nastoupí do pravidelné linky a z ní poté přestoupí na výlukovou linku, si zakoupí jízdenku pouze u řidiče pravidelné linky. Na ní dojedou do Ostrova k zámku, kde proběhne přestup mezi těmito linkami.
  • Cestující, kteří nastoupí do výlukové linky a z ní poté přestoupí na pravidelnou linku, si zakoupí jízdenku až u řidiče pravidelné linky, a to ze své počáteční zastávky, kterou je nutné zřetelně a včas sdělit řidiči.

čtvrtek 5. září 2013

Přesunutí zastávky Dalovice, nádraží pro příměstské linky

Od pondělí 9.9. do pátku 13.9. dojde k přesunutí zastávky Dalovice, nádraží do zastávky Dalovice, Zálesí. Omezení se týká příměstských linek č. 421101 a 421102. Důvodem je uzavírka železničního přejezdu na Mostecké ulici u ŽST Dalovice. Pro linku MHD č. 19 zůstává obsluha zastávky Nádraží Dalovice nadále beze změny.