pátek 14. října 2016

Výluka na linkách č. 1, 4 a autovláčku

Od soboty 15.10. (6:55 hodin) do neděle 16.10. dojde k následujícímu omezení na linkách č. 1, 4 a autovláčku. Důvodem je uzavírka nábřeží Osvobození. 
  • linky č. 1 a 4 nebudou zajíždět do zastávek I. P. Pavlova, Lázně III a Hlavní pošta.
  • autovláček bude jezdit pouze v úseku Divadelní náměstí - Březová.
V úseku Tržnice - Lázně III se zavádí zvláštní výluková linka č. 31 s návazností na linku č. 1 u Tržnice. Zastávka Lázně III bude přesunuta do zálivu za tunelem pod hotelem Thermal, zastávka Hlavní pošta nebude obsluhována. Výluková linka bude obsluhována minibusem s omezenou kapacitou.

středa 12. října 2016

Pokyny pro řidiče na linkách 6 a 51

Linka č. 6: bude začínat v zastávce Blahoslavova, která bude umístěna v Úvalské ulici a pojede dále po trase - Východní - Stará Kysibelská - dále po silnici I/6 a sjezdem na Mattoniho nábřeží (kde zastaví - pouze na znamení), dále do zastávky Prašná a po své trase Doubí. Zpět pojede od Drahomíry přes zastávku Prašná (kde zastaví), dále po silnici I/6 - Stará Kysibelská - Východní (zastávka posunuta o 40 metrů zpět) - vpravo do Úvalské ulice a projede sídlištěm do přesunuté zastávky Blahoslavova.

Linka č. 51: pojede od Garáží MHD do zastávky Mattoniho nábřeží, dále přímo do zastávky Blahoslavova, která bude umístěna v Úvalské ulici, dále přes Východní a po své pravidelné trase až k Nemocnici, za kterou odbočí doprava a sjede Americkou a Rumunskou ulicí do zastávky Drahomíra a přes Vítěznou (kde zastaví) k Tržnici, odkud bude pokračovat po své pravidelné trase do Staré Role. Obdobně jede i při zpáteční cestě - od Tržnice nejdříve přes zastávku Vítězná (kde zastaví) k Drahomíře, dále k Nemocnici, po své trase na Východní (zastávka posunuta o 40 metrů zpět), dále do přesunuté zastávky Blahoslavova a odtud přímo do Sportovní a ke Garážím MHD.

Pozor! Z důvodu výlukových jízdních řádů jsou změněny nástupy a střídání směn.

Opatření na lince č. 51: Vzhledem k tomu, že linka č. 51 bude ke garážím MHD přijíždět o 2 minuty později, budou u nástupů směn navazujících na příjezdy linky č. 51 tyto 2 minuty tolerovány.

Související příspěvek