pátek 22. listopadu 2013

Odklon na linkách 6 a 51

Od soboty 23.11. (6:30) do neděle 1.12. (22:30) budou dočasně změněny trasy na linkách 6 a 51. Důvodem je rekonstrukce a celková uzavírka části Vítězné ulice. Na obou linkách bude platit výlukový jízdní řád.

  • Linka č. 6: pojede po trase Doubí - ... - Tržnice - Vítězná - Drahomíra (dočasná zastávka u Drahovického mostu) - Stará Kysibelská - Východní - Blahoslavova a zpět. V zastávkách Východní a Blahoslavova bude linka oproti normálnímu stavu zastavovat v protisměru. Jízdní řád se nemění v úseku Doubí - Tržnice, výlukový JŘ bude platný v úseku Tržnice - Blahoslavova.
  • Linka č. 51: pojede po trase Stará Role - ... - Tržnice - Drahomíra - Nemocnice - Havlíčkova - Slavie - Národní - Gagarinova - Lidická - Stará Kysibelská - Sportovní - Garáže MHD a zpět po trase Garáže MHD - Mattoniho nábřeží - Stará Kysibelská - Lidická - Gagarinova - Národní - Slavie - Nemocnice - Tržnice - ... - Stará Role. V zastávce Drahomíra bude linka oproti normálnímu stavu zastavovat v protisměru a ve zcela odlišných časech. V úseku Stará Role - Tržnice zůstává jízdní řád beze změny, zatímco v úseku Nemocnice - Stará Kysibelská jsou odjezdy opožděny o 3 minuty a v úseku Stará Kysibelská - Nemocnice uspíšeny o 1 minutu. 
Zastávka Drahomíra bude pro linku 6 přesunuta na Drahomířino nábřeží. Zastávka Prašná bude zrušena. Zastávky Východní a Blahoslavova nebudou obsluhovány linkou 51.

Žádné komentáře:

Okomentovat